Doi frați din Moreni s-au bătut ca chiorii și apoi au ajuns după gratii! Un polițist a fost lovit în momentul intervenției

Foto: Arhivă
Publicitate

Doi frați din Moreni s-au bătut ca chiorii pe o stradă a municipiului, iar apoi au ajuns după gratii! Scandalul dintre cei doi bărbați s-a consumat luni, 11 septembrie, pe strada Pâscov.

Conflictul dintre cei doi frați a pornit pe fondul consumului de alcool. Pe durata scandalului, aceștia s-au lovit reciproc. Mai mult de atât, în momentul când oamenii legii au intervenit pentru a-i opri pe bărbați, unul dintre polițiști a fost lovit în zona tibiei, de către unul dintre scandalagii.

Inițial, cei doi frați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi, după ce au fost prezentați magistraților, aceștia au luat decizia ca bărbații să fie arestați preventiv, pentru 30 de zile.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 19:19, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unei agresiuni fizice pe raza municipiului.

În urma deplasării la fața locului, pe strada Pâscov, polițiștii au constatat că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi frați de 34 și 31 de ani s-ar fi lovit reciproc, iar prin acțiunile lor ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, unde, în cursul nopții de 11 spre 12 septembrie a.c., au fost reținuți pentru 24 de ore. Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni și în baza probatoriului administrat, cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, în ziua de 11 septembrie a.c., în momentul intervenției la fața locului, un agent de poliție de la Formațiunea Ordine Publică Moreni ar fi fost lovit în zona tibiei, iar, în timp ce s-ar fi aflat la sediul poliției, bărbații ar fi amenințat cu acte de violența un polițist local.

Ieri, 12 septembrie, bănuiții au fost prezentați Judecătoriei Moreni, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!