Doi fotbalisti dâmbovițeni, convocați în naționala U23 a României, pentru stagiul preolimpic din Spania

Publicitate

În perioada 31 mai – 9 iunie, naționala U23 a României va efectua un stagiu de pregătire în Spania. Va fi un cantonament în care tricolorii vor susține și două jocuri test cu Mexic (5 iunie) și Australia (8 iunie), două reprezentative calificate și ele la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Printre cei 22 de jucători convocați se numără și doi fotbaliști dâmbovițeni. Este vorba de portarul Marian Aioani, de la Chindia Târgoviște, dar și mijlocașul Octavian Popescu, de la FCSB. De asemenea, în naționala U23 a României se regăsește și mijlocașul Marco Dulca, component al Chindiei Târgoviște.

Lotul României va fi însoțit în Spania de Nicolae Dică, întrucât în aceeași perioadă și prima reprezentativă are programate meciuri amicale cu Georgia și Anglia.
Lotul convocat pentru această acțiune:
Portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (Astra), Răzvan Sava (AC Torino/Italia);
Fundași: Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo București), Mihai Velisar (Gaz Metan), Andrei Rațiu (Villarreal), Gabriel Buta (FC Viitorul);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA);
Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!