Doi elevi de 9 ani s-au bătut în timpul pauzei, la școală, până când unul dintre ei a ajuns la spital. Violența este de neoprit în școlile din România

Publicitate

Violențele continuă în școlile din România, din păcate. Se întâmplă ca agresiunile dintre elevi să fie foarte puternice și să aibă efecte inclusiv asupra psihicului lor. De exemplu, doi copii în vârstă de 9 ani s-au bătut în timpul pauzei până când unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Se pare că polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați în jurul orei 8.00 despre faptul că în incinta unei școli din municipiu ar fi avut loc o agresiune fizică între doi minori. Din primele verificări a reieșit faptul că în pauza dintre orele de curs, în timp ce se jucau, doi elevi de 9 ani s-ar fi lovit reciproc, a transmis IPJ Prahova.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit sursei citate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!