Doi chinezi, prinși cu ședere ilegală în Dâmbovița, în urma unui control

Publicitate

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița a desfășurat sâmbătă o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii și a muncii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României. În urma activităților desfășurate au fost depistați doi chinezi în ședere legală.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat doi bărbați din China, cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, pe raza județului Dâmbovița, care  nu mai îndeplineau condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aceștia au intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere, nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinilor decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile.

De asemenea, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!