Doi bărbați și o femeie, răniți într-un accident grav pe raza localității Pietrari

Doi bărbați și o femeie au fost răniți, duminică după-amiază, într-un accident grav ce a avut loc în jurul orei 14.00, pe raza localități Pietrari, de pe Valea Dâmboviței, în urma coliziunii dintre două mașini.

Cele trei victime au primit îngrijiri medicale de la paramedicii ajunși la fața locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

“În această după-amiază, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați la un accident rutier produs în localitatea Pietrari, în care au fost implicate două autovehicule.

La locul evenimentului, pompierii de la Garda Voinești s-au deplasat cu o autospecială de intervenție, iar cei de la Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru asigurarea și sablarea carosabilului.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat trei victime (doi bărbați și o femeie), neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD) și echipajele SAJ, fiind apoi transportate la UPU Târgoviște cu ambulanțele (una cu SMURD și două cu SAJ)”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!