Doi bărbați din IL Caragiale, reținuti pentru furturi din locuințe

Publicitate

Ionuț Parghel

Doi bărbați din localitatea IL Caragiale, de 36 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt, au fost reținuți de către polițiștii din Moreni.

În urma investigațiilor făcute, oamenii legii au stabilit că bărbații activau să “lucreze” pe raza mai multor localități din Dâmbovița și Prahova, unde ar fi reușit să spargă mai multe locuințe, din care au sustras numeroase unelte electrice.

“La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni și cei de la Secția Nr. 6 Poliție Rurală Moreni au descins la domiciliile a doi bărbați de 36 și 44 de ani, din I.L. Caragiale, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt. În sarcina acestora s-a reținut că, în cursul lunii decembrie, ar fi sustras mai multe bunuri din dintr-o locuință de pe raza localității I.L. Caragiale.

De asemenea, în urma perchezițiilor au fost indisponibilizate mai multe unelte electrice (drujbă, bormașină, rotopercutor, ciocan, fierăstrău) susceptibile a fi sustrase de pe raza localităților Târgoviște, Moreni și Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

La activitatea de descindere din IL Caragiale au participat și efective de jandarmi de la IJJ Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!