Doi bărbați din Dâmbovița, cercetați pentru proxenetism după ce au obligat mai multe tinere să se prostitueze. Un tânăr din Buciumeni a fost săltat de mascați

Publicitate

Un caz de exploatare sexuală a fost descoperit de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița. Doi tineri, dintre care unul din Buciumeni,  în vârstă de 24, respectiv 26 de ani ar fi responsabili pentru acte de trafic de minori în scopul exploatării sexuale și proxenetism. Cei doi bărbați sunt cercetați, fiind bănuiți că ar fi racolat mai multe tinere în scopul exploatării sexuale.

“Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie 2018, o adolescentă, de 15 ani, instituționalizată în cadrul unui centru de servicii sociale din Târgoviște, ar fi fost racolată de bărbatul de 24 de ani și obligată să practice prostituția în București, într-un apartament pus la dispoziție de cel de 26 de ani.

Au fost descoperite și cazurile altor tinere majore, care ar fi practicat prostituția pri intermediul unor site-uri în beneficiul celor doi, în diverse locații din București.

Pentru probarea activității infracționale, luni, 31 august 2020, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și Poliției Orașului Fieni, cu sprijinul jandarmilor inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Buciumeni, la locuința bărbatului de 24 de ani, fiind totodată puse în aplicare două mandate de aducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bărbatul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism, urmând a fi prezentat Tribunalul Dâmbovița, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!