Doi bărbați din Dâmbovița au fost reținuți pentru trafic de minori. Au pus o tânără de 17 ani să se prostitueze

Publicitate

Caz revoltător în Dâmbovița, unde doi bărbaţi de 22, respectiv 57 de ani au fost reţinuţi într-un dosar de trafic de minori.

Timp de trei luni, aceștia au determinat o tânără de 17 ani să se prostitueze, după ce fata a fost racolată prin metoda “loverboy”.

Potrivit Agerpres, care citează comunicate transmise de DIICOT şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa au fost sesizaţi de jandarmii dâmbovițeni cu privire la faptul că o minoră de 17 ani a fost depistată pe DN 71 Târgovişte – Bucureşti în timp ce ar fi practicat prostituţia. În imediata apropiere, la o distanţă de 100-200 metri, jandarmii i-au identificat pe cei doi inculpaţi care o monitorizau din interiorul unui autoturism.

”În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, în perioada august 2020 – octombrie 2020, unul dintre inculpaţi a racolat persoana vătămată minoră prin metoda ‘loverboy’, iar mai apoi, împreună cu celălalt inculpat, a transportat-o în diverse locuri din preajma municipiului Târgovişte, în vederea exploatării acesteia prin practicarea prostituţiei stradale, însuşindu-şi sumele de bani obţinute din această activitate (aproximativ 7.000 lei)”, au transmis anchetatorii.

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi pentru trafic de minori, respectiv complicitate la săvârşirea infracţiunii de trafic de minori, ei urmând să fie prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!