Dobra: Se caută voluntari pentru distribuirea pachetelor cu alimente și medicamente. Anunțul făcut de primarul localității carantinate

Publicitate

Situație extrem de delicată la Dobra, localitatea carantinată de câteva zile. Distribuirea cu alimente către anumiți locuitori din comună se realizează extrem de greu, atâta timp cât nu există câțiva voluntari în acest sens.

Cum lucrurile s-au îngreunat  tare mult în ultima perioadă, primarul comunei Dobra, Daniel Nica, cere ajutorul tinerilor din sat pentru a deveni voluntari, după ce a primit mai multe cereri de la oamenii care vor să trimită pachete cu alimente si medicamente rudelor din sat.

“Avem nevoie urgent de patru-șase tineri din Dobra pentru voluntariat! Am primit mai multe cereri de la oamenii care vor să trimită rudelor din sat pachete cu alimente sau medicamente.

Ei nu pot trece de filtrele poliției, însă echipele de voluntari vor prelua pachetele și le vor duce la destinatari. Precizez că voluntarii vor purta echipamente sanitare de protecție, iar pachetele vor fi lăsate la poartă, după ce se ia legătura cu destinatarul, în condiții de maximă siguranță sanitară.

Vă mulțumesc și aștept să-mi scrieți în privat pentru mai multe detalii! De asemenea, îi rog pe toți cei care sunt în astfel de situații sau au nevoie de ajutor, să mă contacteze sau să ia legătura cu persoana care coordonează voluntarii, la numărul de telefon: 0734420463”, a transmis Daniel Nica pe Facebook.

Așa cum se cunoaște, săptâmâna trecută, edilul localității Dobra a fost confirmat și el cu coronavirus.

Dobra este cea mai afectată comună din Dâmbovița de coronavirus. Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 a depășit 5 la mia de locuitori. În ultimele 14 zile, în Dobra au fost confirmate cu coronavirus numai puțin de 32 persoane.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!