În doar două zile, în Dâmbovița, aproape o mie de controale și peste 200 de amenzi pentru neportul măștii de protecție

Publicitate

La nivelul județului Dâmbovița, forțele de ordine au intensificat acțiunile desfășurate în zonele de interes, în zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, piețe și mijloace de transport în comun. Scopul acțiunilor desfășurate a fost de a verifica modul în care se respectă măsurile de protecție sanitară, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus.

În ultimele două zile, la nivelul județului Dâmbovița, echipele mixte de control au efectuat verificări la 275 de societăți comerciale și au aplicat 212 sancțiuni contravenționale, pentru faptul că nu se purtau măștile de protecție. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 17.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat, în vederea respectării măsurilor de siguranță, 625 de mijloace de transport, 234 fiind mijloace destinate transportului în comun.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, iar recomandarea pentru dâmbovițeni este să respecte măsurile impuse în contextul actual.

Atenție, polițiștii reamintesc că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise!

În ultimele 48 de ore, județul nostrum a raportat 94 de cazuri noi de COVID-19 (46 astăzi și 48 sâmbătă).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!