DN 7 Bâldana-Titu va fi modernizat și lărgit la 4 benzi! A fost semnat contractul de proiectare și execuție

Publicitate

Modernizarea și lărgirea la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă!

Deblocată de președintele CJD, Corneliu Ștefan, investiția denumită „Proiectare și execuție lărgire la 4 benzi DN7 Bâldana-Titu” a ajuns la momentul semnării contractului pentru proiectarea și execuția acesteia.

O contribuție esențială la reluarea proiectului a avut ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de care s-au aflat astăzi președintele CJD, Corneliu Ștefan și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, la semnarea contractului.

”Colaborarea Consiliului Județean Dâmbovița cu Ministerul Transporturilor și CNAIR a dat roade, dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene fiind prioritară atât pentru mine, cât și pentru echipa ministrului Sorin Grindeanu.

Este încă un pas important pentru transformarea județului Dâmbovița din toate punctele de vedere: dezvoltare teritorială și creștere economică, noi oportunități pentru mediul privat, descongestionarea traficului rutier și siguranța în trafic”, a declarat președintele CJD.

Valoarea contractului este de aproximativ 290.000.000 de lei în care sunt incluse proiectarea, dar și lucrările de lărgire ale DN7 pe o lungime de 21,4 km.

În primele 6 luni se va efectua proiectarea, iar ofertantul are la dispoziție pentru execuție 20 de luni, garanția fiind de 120 de luni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!