Distrus de viiturile din vară pe o porțiune importantă, drumul din munte refăcut cu eforturi județene

Publicitate

Distrus în vară pe o porțiune însemnată, în urma unor viituri puternice din iulie-august, DJ 714 a fost refăcut, iar accesul în zona turistică montană dâmbovițeană prin Cheile Tătarului este acum refăcut.

Fără niciun sprijin de la Guvernul Cîțu, deși au fost județe în aceeași situație care au primit bani din fondul de rezervă, lucrările au fost executate de echipele SC Lucrări Drumuri și Poduri cu bani alocați din bugetul județean.

Președintele Asociației Peștera Padina, Valentin Calcan, a ținut să mulțumească astăzi președintelui CJD, Corneliu Ștefan, pentru că a realizat ce a promis, în timp util, știut fiind că în zona montană deja vremea nu mai permite lucrări de anvergură.

”De regulă nu-mi place să laud, mai ales persoanele aflate în funcții de conducere alese. Părerea mea este aceea că dacă vrei să fii ales Președinte la Consiliul Județean Dâmbovița, ești obligat să faci lucruri bune pentru dâmbovițeni.

Numai că, în ultimii 20 de ani am văzut 8 (opt) «președinți» de județ.  Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. Toți! După care, unul spunea că «brazii nu votează», altul că «zero voturi la Peștera, zero investiții publice».

Alți 2-3 președinți doar au mimat dorința pentru construirea unui pol turistic montan, nimic mai mult. Puțini Președinți sunt cei care chiar au făcut ceva real și pentru asta, le mulțumesc.

Spuneam că nu-mi place să laud, dar sunt obligat de realitatea constatată astăzi în Cheile Tătarului să fac o excepție. Felicitări Corneliu Stefan! Mi-ai promis în dimineața de după dezastrul viiturii că nu ne vei lăsa, că până în octombrie drumul va fi refăcut cu sau fără sprijin guvernamental. Le-am transmis tuturor vorbele tale dar, spun acum, am fost cu toții destul de sceptici! Ai promis! Ai făcut! Fără sprijin guvernamental… Felicitări!”, a transmis astăzi Valentin Calcan.

Și cum ”nicio veste bună nu rămâne nepedepsită”, președintele Asociației Peștera Padina a declarat: ”Nici anul acesta nu-i vom avea asfaltați pe cei 5km de drum Bolboci-Cheile Tătarului din cauza … altor contestații (a 4-a rundă). Uite așa-și bat joc unii de viața noastră!”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!