Dispensar medical complet, inaugurat la Nucet. Proiectele comunei, susținute financiar și de Consiliul Județean Dâmbovița

Publicitate

Investiții în infrastructura de sănătate a județului Dâmbovița, finalizate! Vineri, la Nucet, a fost inaugurat un nou dispensar medical, proiect implementat cu finanțare guvernamentală, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Este vorba despre un dispensar complet care cuprinde un cabinet stomatologic, un cabinet ecograf, două cabinete consult general, o sală de tratament imediat și o farmacie.

Alături de administrația locală și de localnici în acest moment important pentru comunitate s-au aflat conducerea Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, președinte, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, vicepreședinți, prefectul Claudia Gilia, senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban și Radu Popa.

„Echipa primăriei condusă de doamna Luisa Bărboiu a reușit să implementeze cu succes un obiectiv mai mult decât necesar locuitorilor de toate vârstele din Nucet. Realizată prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei. Alături de colegii mei am felicitat-o atât pe doamna primar, cât și pe toți cei implicați în acest proiect!”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Șeful administrației județene a subliniat că modernizarea comunei Nucet este o muncă de echipă, iar Consiliul Județean Dâmbovița susține financiar investițiile localității.

Recent, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, au fost finalizate lucrările de amenajare  de acostamente, rigole betonate și accese în curți pe cei 2,3 km ai drumului județean DJ722. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la aproximativ 2.500.000 de lei, iar Consiliul Județean a asigurat 1.150.000 de lei.

„Tot pentru locuitorii din Nucet, prin PJDL 3, am încheiat un parteneriat cu primăria comunei care prevede același tip de lucrări pe drumul județean DJ 722 și drumul comunal DC 57. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu aproape 500.000 de lei”, a mai subliniat Corneliu Ștefan.

Pe de altă parte, datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița, Liceul Tehnologic Nucet și Școala Gimnazială Nucet vor fi dotate cu echipamente, laptopuri, table interactive și inteligente, mobilier, scaune, pupitre, dulapuri individuale pentru copii, în valoare de 1.850.000 de lei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!