Discuții și identificare de soluții pentru ajutorarea mediului antreprenorial și atragerea de noi investitori în Dâmbovița

58

Întâlnire matinală între conducerile administrației județene și cea a Camerei de Comerț Dâmbovița!

Astfel, președintele CJD, Corneliu Ștefan, și președintele CCIA, Valentin Calcan, au abordat astăzi teme importante ce privesc mediul antreprenorial din Dâmbovița, punându-se accent pe modalitățile de susținere a acestuia, dar și pe atragerea de noi investiții în județ.

”Încă de la primele ore ale zilei, am avut o întâlnire de lucru cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Împreună, am stabilit liniile de acțiune ale instituțiilor pe care le conducem, toate acestea fiind obiectul protocolului de colaborare semnat încă de anul trecut.

În continuare, Consiliul Judeţean Dâmboviţa asigură mediul privat de toată disponibilitatea sa, administrația pe care o conduc fiind preocupată, în permanență, de crearea condițiilor optime pentru susținerea actualilor investitori, dar și de atragerea de noi companii în județul nostru”, a declarat la finalul întâlnirii șeful administrației  județene.

Între Consiliul Județean Dâmbovița și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este încheiat un Protocol de colaborare încă din noiembrie 2020. Acordul prevede consultare și transparență cu privire la elaborarea unor strategii de dezvoltare socio-economică și prioritizarea sectoarelor de investiții.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!