Directoarea unei creșe și patru educatoare sunt acuzate că au furat din mâncarea copiilor. Acestea au fost reținute de procurori

Publicitate

Directoarea unei creșe din Ploiești și patru educatoare au fost reținute de procurori, după ce au fost acuzate că au mâncat mâncarea copiilor. De asemenea, directoarea a fost reţinută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie şi delapidare, scrie Adevărul.ro.

Celelalte 4 angajate au fost acuzate că au furat din produsele alimentare și de igienă care trebuiau să ajungă la cei mici. Mai mult decât atât, potrivit unor surse apropiate de anchetă, angajatele creşelor i-ar fi oferit sume de bani şi „atenţii” directoarei de centru pentru ca aceasta să închidă ochii la furturile subalternelor, mai scrie sursa citată.

Totodată, autoritățile au transmis că ancheta vizează şi alte persoane implicate în administrarea unităţilor de învăţământ din Ploieşti, dar faţă de acestea nu au fost luate măsuri preventive deocamdată. Urmează însă ca astfel de controale să mai aibă loc și în următoarea perioadă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!