Din seria de-a râsu’-plânsu’: Un polițist i-a cerut comandantului său un porc de Crăciun, fiind păcălit de un coleg că superiorul are astfel de obligații prin lege

Publicitate

În acest moment se desfășoară o anchetă internă la IPJ Giurgiu, după ce un polițist i-a cerut superiorului său un porc de Crăciun, de 160 kg. Totul a început de la o glumă a unui coleg de serviciu, care i-a spus că în perioada sărbătorilor, comandantul are obligația legală de a le da polițiștilor un porc, iar greutatea acestuia se va calcula în funcție de vechime, scrie Digi24.ro.

Imediat, polițistul a întocmit un raport care în scurt timp a ajuns pe masa comandantului. După ce a văzut despre ce e vorba, superiorul a demarat imediat o anchetă internă. Dacă se va demonstra că agenții care au făcut farsa respectivă au încălcat anumite reguli, vor fi sancționați, scrie sursa citată.

Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți” – a scris polițistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 și adresat șefului Serviciului Rutier Giurgiu, potrivit Digi24.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!