Din primăvară, Creșa nr. 16 din Târgoviște își va dubla capacitatea de primire copii. Lucrările de extindere și reabilitare, finalizate în câteva luni

Publicitate

O altă investiție importantă pentru comunitatea locală târgovișteană se îndreaptă cu pași repezi către final, iar din primăvară numărul de copii ce vor putea fi înscriși în Creșa nr. 16 se va dubla și va răspunde astfel cererilor din ce în ce mai multe.

În cadrul proiectului ce privește „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16”, se realizează atat reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât și construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din doua corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, grupuri sanitare si câte două încăperi de dormit.

”La acest moment, se lucrează la instalația termică, la instalația electrică, la montajul tavanelor casetate, etc. După finalizarea intervențiilor, în luna martie a anului viitor, capacitatea creșei se va dubla”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Valoarea contractului de lucrări este de 5.186.220,17 lei, cu TVA, iar finanțarea investiției este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Lucrările extrem de complexe și extinderea mare au necesitat și un timp de execuție mai mare, de 24 de luni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!