Din nou sub “tricolor”! Voleibalista Andreea Neagu, de la CSȘ Târgoviște, selecționată în naționala României U16 pentru calificările la Campionatul European

Publicitate

Sportiva legitimată la clubul dâmbovițean se află în această perioadă cu echipa națională Under 16 a României în Croația, pentru calificările la Campionatul European. Andreea este unul dintre cei trei centri ai României, selecționați de antrenorii Claudia Drilea și Daniela Mincă pentru aceste calificări.

Naționala feminină U16 a României a plecat miercuri de dimineață spre Croația, acolo unde va disputa calificările pentru Campionatul European. Echipa noastră face parte din grupa C, care va fi organizată la Zadar.

Inițial, seria noastră era alcătuită din trei echipe, alături de România mai participând Germania și Croația. Numai că, din cauza COVID-19, prima formație s-a retras din competiție, astfel încât întreg turneul se va rezuma la un singur meci, cel dintre România și Croația.

Acesta este programat sâmbătă, 8 mai, de la ora 16.00, ora României. Învingătoarea lui va merge la turneul final, care va fi organizat în perioada 10-18 iulie, în orașele Nyiregyhaza (Ungaria) și Humenne (Slovacia).

Lotul României pentru calificările europene U16 (f)

Ridicători

Carolina Radu – Dinamo

Teodora Stroe -CSM București

Libero

Eva Vizitiu – CNNT Craiova

Andreea Cristea Mincă – Dinamo

Centri

Bianca Frățilescu – CSM București

Timeea Mateiu – Dinamo

Andreea Neagu – CSȘ Târgoviște

Universali

Raluca Buran – CSȘ Bega Timișoara

Ștefania Alupei – CSM București

Extreme

Beatrice Iliescu – CNNT Craiova

Antonia Gheți – CSȘ Turda

Carla Pârv – CSȘ Bega Timișoara.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!