Din nou pe podium! Judoka Andrei Moga a cucerit argintul la Naționalele Școlare. “Un sportiv care a confirmat în acest an”

Publicitate

Ionuț Parghel
Andrei Moga, judoka legitimat la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, traversează o formă foarte bună în această primăvară. Sportivul dâmbovițean a reușit la sfârșitul săptămânii trecute să-și adjudece a doua medalie din acest an.

După bronzul de la Naționalele de juniori –U21, în ultimul week-end, la Ploiești, judoka antrenat de Romel Mușa și Dragoș Gogu a intrat în posesia medaliei de argint la Campionatul Național Școlar U18, în limitele categoriei 60 de kilograme. În ultimul act al concursului, târgovișteanul a cedat în fața unui coleg din cadrul lotului național de juniori al României. “Andrei este unul dintre judoka reprezentativi ai clubului nostru. Acest copil a mai fost medaliat în acest an și la Naționalele de juniori – U21. Este un sportiv care a confirmat în acest an. La Naționalele Școlare a luptat foarte bine, dar în finală a avut un complex în fața unui coechipier de-al său de la lotul național. Andrei va avea și mai multe de spus pe suprafața de tatami în perioada următoare”, ne-a declarat Romel Mușa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!