Din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Sală! Atletul dâmbovițean Cătălin Amuza, pentru a patra oară consecutiv campion al României în proba de 800 m Masters!

Publicitate

O nouă prezentare de excepție pentru atletul dâmbovițean Cătălin Amuza la Campionatul Național de Sală Masters! Și la ediția din acest an a competiției, sportivul de la CS Târgoviște a reușit o performanță remarcabilă.

La capătul unei evoluții fără greșeală, Cătălin a devenit, din nou, campion național în proba de 800 m, la categoria M40. Atletul dâmbovițean a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce a terminat cursa cu timpul de 2:05.18. Este pentru al patrulea an consecutiv când sportivul de la CS Târgoviște devine campion al României în această probă. În urma cursei perfecte din week-end, Cătălin a realizat și un Personal Best, ce-i oferă o mare încredere în concursurile următoare la care va lua parte.

La același Campionat Național de Sală, găzduit de Sala de Atletism „Ioan Soter” din București, în perioada 3-4 martie, Cătălin Amuza a terminat proba de 200 m pe locul 3. Atletul clubului târgoviștean a intrat în posesia medaliei de bronz după ce a încheiat cursa cu timpul de 26.83.

Peste două săptămâni, Cătălin Amuza va reprezenta România la Campionatul European de Sală Masters, ce va avea loc în Polonia. La puternica întrecere continentală, atletul dâmbovițean are în vizor atingerea unui rezultat cât mai bun.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!