Din nou cei mai buni din România! Târgoviștenii Ana și Daniel Dumbravă, pentru al treilea an consecutiv au câștigat premiul Fotograful Anului

Publicitate

Încă o dată au demonstrat că sunt cei mai buni din România! Târgoviștenii Ana și Daniel Dumbravă au câștigat premiul Fotograful Anului 2020 în România, în cadrul concursului organizat de Fotografi-Cemeramani pentru fotografia de nuntă.

Este pentru al treilea an consecutiv când FotoDumbravă intră în posesia acestui premiu important.

În cadrul anchetelor efectuate de Fotografi-Cemeramani, pentru fotografia de nuntă, podiumul arată astfel: Locul 1 – FotoDumbravă (264.7 puncte),  2-Lupașcu Photography (235.76 p) și 3- Florin Ștefan (201,23 p).

“LOCUL 1 – Fotograful anului în România! Al 3-lea an consecutiv, am reusit să mă mențin acolo, pe locul 1! Pentru mine este o mare și onorabilă realizare.

Emoții și iar emoții pe parcursul a 5 zile de nominalizare a premiilor pentru cel mai bun fotograf al anului”, a transmis Daniel Dumbravă pe Facebook, la scurt timp după ce a aflat că el și soția s-au clasat pe primul loc, pentru al treilea an consecutiv în acest top.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!