Din nou campion național! Cătălin Amuza, de la Clubul Sportiv Târgoviște, s-a impus în proba de 800 metri la Naționalele de Atletism Masters

Publicitate

Atletul Cătălin Amuza, legitimat Clubul Sportiv Târgoviște, s-a remarcat din nou la competițiile de master!

La întrecerile Campionatelor Naționale de Master Atletism, competiție care s-a desfășurat week-end-ul trecut, la București, în Sala “Ioan Soter”, sportivul clubului dâmbovițean a ieșit învingător într-una dintre cursele în care a concurat. Este vorba de proba de 800 metri, unde a devenit campion al României, la categoria M40. Cătălin Amuza a devenit campion al României după ce a arătat o evoluție de excepție pe toată durata cursei.

Tot în cadrul Naționalelor de Masters, atletul de la CS Târgoviște a ajuns vicecampion al țării în proba de 400 metri și a cucerit bronzul în proba de 200 metri.

Pentru Cătălin Amuza, titlul național cucerit la sfârșitul săptămânii trecute este al doilea din carieră, după cel de anul trecut, adjudecat la Naționalele desfășurate în aer liber, dar în proba de 400 metri.

“Mă bucur și sunt mândru de mine că am obținut rezultate bune la aceste Naționale. M-am pregătit foarte bine pentru Naționalele de sală. Cu încredere, devotament și o pregătire serioasă totul a fost posibil.

De la bun început mi-am dorit să ocup un loc cât mai bun în proba de 800 metri. Am tras din greu, iar la final efortul meu a fost răsplătit cu titlul de campion național. Este al doilea titlu pentru mine, după cel de anul trecut.

Iubesc acest sport și mereu va rămâne în inima mea. Pe această cale, doresc să încurajez cât mai multă lume să facă sport. De asemenea, îmi doresc să fiu un model pentru copiii mei, care și ei fac înot. Le spun mereu să facă sport indiferent de vârstă”, a declarat Cătălin Amuza, un campion în adevăratul sens al cuvântului, pentru site-ul clubului târgoviștean.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!