Din nou alertă în comuna Produlești! Un tânăr a fost luat cu izoleta de acasă după ce a fost confirmat cu coronavirus

Publicitate

Ionuț Parghel

Momente de panică, vineri noaptea, în comuna Produlești! Un tânăr de 29 de ani, din satul Costești Deal, a fost luat cu izoleta de acasă și transportat la spital, după ce a fost depistat cu coronavirus.

Bărbatul a fost internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște. Anunțul cu privire la tânărul infectat cu COVID-19 a fost făcut de primarul comunei, George Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

“Din nefericire avem un nou caz de coronavirus în comuna noastră.

Este vorba despre un tânăr în vârsta de 23 de ani din satul Costeștii din Deal (asimptomatic).

Vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.

Am acționat în jurul gospodăriei cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.

Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Tânărul depistat în această seară reprezintă a doua persoană infectată cu COVID-19  pe raza comunei Produlești. Primul caz în această localitate a fost  confirmat, pe 9 aprilie, la o asistentă medicală care era angajată a unui spital din București.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!