Out din Cupa României! Chindia Târgoviște a fost elimintă de campioana României

Publicitate

Ionuț Parghel
Aventura Chindiei Târgoviște în Cupa României s-a sfârșit în faza 16-imilor de finală. Aseară, pe stadionul “Orășenesc” din Mioveni, formația dâmbovițeană a cedat în fața lui CFR Cluj, cu scorul de 0-1.

Campioana României și-a asigurat victoria în fața roș-albaștrilor la capătul reușitei semnate de Robert Tambe, în prima parte a întâlnirii. Jocul Chindiei a fost unul fără sclipire în partida cu reprezentanta Ligii I, iar singurele ocazii de gol au fost irosite de Dudea (7), L. Mihai (81) și Florea, pe final de joc când a șutat din întoarcere sub transversală. Pe arena din Mioveni, interesant a fost și faptul că micuța galerie a Chindiei a afișat un banner în care se cerea “Vrem stadion la Târgoviște”. Chindia a fost nevoită să organizeze meciul la Mioveni din cauza faptului că jocul a început la 21.30, iar bătrânul “Eugen Popescu” nu dispune de instalație de nocturnă. Pe de altă parte, conducerea tehnică a Chindiei a mizat pe mai mulți jucători care au prins puține minute în campionat, iar jucători precum Cristi Cherchez, Liviu Mihai sau Andrei Lungu au fost introduși pe parcursul actului secund. Pentru Chindia, urmează sâmbătă jocul cu Dacia Unirea Brăila (ora 11.00), din etapa a 9-a a campionatului.

Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-1 (0-1)
Marcator: Tambe (33).
Chindia: I. Popescu – Martac, Vătavu (85 Lungu), Acasandrei, Dumitrașcu – Dudea – Rogoveanu (46 Cherchez), D. Novac, C. Stoica (58 L. Mihai) – D. Florea, Neguț. Antrenor: Viorel Moldovan.
CFR: Jesus Fernandez – C. Manea, Lang, Mureșan, A. Radu – Djokovic, Hoban, Culio (56 Bordeanu)– Ganea (59 Mailat), Tambe, Moutinho (86 Ioniță). Antrenor: Antonio Conceicao

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele