Diana Șoșoacă s-a proclamat “Senator Terorist”

Publicitate

Diana Șoșoacă, invitată la o emisiune tv, s-a proclamat “Senator Terorist” mesajul fiind scris pe tricoul pe care îl purta, fiind de fapt răspunsul pentru premierul Florin Cîțu, cel care i-a numit teroriști pe cei care sunt împotriva vaccinului anti-Covid, scrie Antena3.ro.

Premierul a declarat de curând că nu este de acord cu campaniile împotriva vaccinării și a purtării măștii de protecție, considerând că persoanele care participă la astfel de acțiuni subminează activitatea statului, conform aceleiași surse.

Diana Șoșoacă a răspuns la aceste acuzații spunând că dorește să fie singurul senator care-și asumă titlul de “terorist”.

“Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României. Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii.Eu îmi asum, sunt unicul senator teorist din Parlamentul României”, a declarat aceasta potrivit Antena3.ro.

Sursa foto: Antena3.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!