Diana Șoșoacă a făcut scandal în Senat după ce nu a fost lăsată să intre cu masca pe care o purta! Senatoarea a sunat la 112

Publicitate

Diana Șoșoacă a avut o zi plină de întâmplări mai puțin fericite astăzi după ce a avut o serie de dispute cu colegii săi, pentru început pentru faptul că i s-a interzis să participe la ședință pe motiv că masca pe care o purta era neconformă, scrie Antena3.ro.

Senatorul a luat atitudine față de decizia colegilor, spunând că ar fi putut să stea în acea sală de ședință chiar și fără mască, deoarece conform unei prevederi din regulament este permis să nu se poarte masca de protecție dacă în încăperea respectivă sunt mai puțin de 16 persoane, potrivit aceleiași surse.

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă a acuzat că a fost agresată fizic și amenințată, motiv pentru care a sunat la 112:

“Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scîntei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a declarat aceasta, potrivit Antena3.ro.

După ce a insistat suficient de mult timp la ușa sălii, Diana Șoșoacă a putut intra în încăpere, acuzând persoanele prezente de lipsă de colegialitate. În timp ce aceasta le spunea tot ceea ce a deranjat-o, ceilalți senatori au părăsit rând pe rând ședința.

Sursa foto: Antena3.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!