Diana Ivăncescu atacă o medalie la Naționalele de cros de la Craiova. “Îmi doresc foarte mult să urc pe podium”

Publicitate

Atleta Diana Ivăncescu pregătește la turație maximă ultima parte a sezonului. Sportiva de la CS Târgoviște va merge la sfârșitul săptămânii la Craiova, pentru a participa la Campionatul Național de cros pentru seniori, tineret și juniori 1. De asemenea, acest cros va reprezenta și o selecție pentru Campionatul Balcanic de cros, din luna noiembrie.

După ce a avut parte de un an foarte bun, atleta antrenată de Desdemona Banu Ionescu consideră că este pregătită pentru concursul de la Craiova. Talentata sportivă țintește la crosul din această săptămână cucerirea unei medalii. “Pregătirile decurg foarte bine și sunt încrezătoare că pot termin stagiunea în forță. Îmi doresc foarte mult să urc pe podium și să obțin o medalie cât mai strălucitoare. Pe de altă vreau să ating un timp cât bun pentru a putea merge cu echipa României la Balcaniadă. 2017 a fost un an foarte bun pentru mine și aș vrea să-l închei la înălțime. Sper ca și anul următor să am parte de rezultate la fel de bune”, ne-a declarat campioana României la juniori I, în proba de 3000 metri obstacole.

Începând de anul viitor, Diana Ivăncescu va concura la tineret, iar antrenorul său Desdemona Banu Ionescu are mare încredere în sportivă că va continua seria rezultatelor bune. “2018 va fi primul an de tineret pentru Diana. Va fi un an mai greu pentru ea, dar după această trecere noi sperăm să ne menținem tot sus. Vom aborda și o nouă probă, cea de 10 000 de metri în care nu a concurat până acum. Am decis acest lucru fiindcă așa dorește Diana. Simte că poate obține rezultate bune și aici. Anul viitor am mari speranțe în ea, văzând la fiecare antrenament cât este de motivată. Ea e pregătită foarte bine pentru crosul de la Craiova, atât fizic, cât și psihic. Am încredere că va termina pe podium, acolo unde își dorește. Sperăm să obțină un rezultat pe măsură pentru a prinde și selecția pentru Balcaniadă”, ne-a precizat antrenorul atletei de la CS Târgoviște.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!