Dezvăluiri șocante din Spitalul de la Sibiu! Pacienții erau sedați și legați de pat!

Publicitate

Un fost asistent medical care a lucrat la Spitalul Județean din Sibiu a făcut câteva dezvăluiri publice cu privire la modul în care erau tratați pacienții din secția ATI de Covid-19. Se pare că aceste dezvăluiri, apărute mai întâi într-un ziar local, au determinat și intervenția promptă a autorităților, scrie Antena3.ro.

Fostul asistent povestește cum în momentul în care un pacient devenea agitat din cauza stării în care se afla, acesta era sedat de către cadrele medicale. De asemenea, au existat situații grave, atunci când pacienții care simțeau că rămân fără aer să-și rupă branulele și legăturile, a declarat asistentul conform Antena3.ro.

Acesta vorbeste cu îngrijorare despre situația oamenilor care ajung în secția ATI cu gândul de a se face bine, însă care sunt tratați superficial, cu măști simple de oxigen, iar în momentul în care pacientul devine agitat primește doar un sedativ.

În urma acestor dezvăluiri de-a dreptul șocante, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu s-a autosesizat cu privire la acest caz, urmând să fie deschis și un dosar penal de cercetare pentru omor, așa cum a anunțat prim-procurorul Ion Veșteman, scrie Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!