Dezastru pentru PNL în Dâmbovița! Doi primari și mai mulți consilieri au plecat la PSD

Publicitate

Migrația primarilor și a consilierilor PNL la PSD continuă în județul Dâmbovița. PNL a primit, în ultimele zile, lovituri puternice care au zdruncinat din plin filiala județeană.

Pe parcursul zilei de vineri, 15 martie, PNL Dâmbovița a suferit două pierderi cu greutate! Primarii comunelor Butimanu și Lungulețu, Gabriel Dragnea, și respectiv George Duțu, s-au retras din tabăra liberală și au trecut în cea social democrată. Astfel, la alegerile locale din vară, cei doi primari se vor regăsi pe lista PSD-ului.

„Am plecat din PNL, dar rămân alături de oamenii din Butimanu. Am fost 10 ani în rândurile PNL. Cu bune, cu mai puţin bune, au trecut 10 ani. Am realizat din ce în ce mai multe proiecte, de la an la an. Dar am realizat că, în primul rând, cei mai importanţi sunt oamenii.

Aflu, dimineață, că un domn, vremelnic aflat în fruntea organizației județene a PNL, mă invită să plec la PSD. Dacă ar fi corect, ar spune că nu a sprijinit comunitatea din Butimanu cu absolut nimic, iar plecarea mea spre Partidul Social Democrat e chiar necesară pentru a continua proiectele din comunitatea noastră.

Nu sunt genul să mă cert, nici pe Facebook, nici în viața reală. Îi doresc domnului cu pricina să își facă timp să mediteze la ce a făcut din PNL Dâmbovița, unde a dus organizația, cu ce rezultate și ce lasă în urmă. În locul dezbinării, prefer munca în echipă, în folosul oamenilor.

Sunt la primărie pentru oameni şi voi continua să lucrez alături de echipa mea pentru dezvoltarea comunei noastre. Suntem o echipă, ca într-o familie. Nu merg toate roz, dar cu vorbă bună şi gânduri bune dăm cu bine înainte.

Nu vă ascund că în ultimii ani am fost sprijiniţi intens de cei de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, condus de domnul Corneliu Ştefan, preşedinte al PSD Dâmboviţa. A contat mult. Astfel, am reuşit să obţinem finanţări importante pentru proiectele finalizate, dar şi cele aflate în derulare.

Am găsit înţelegere, sprijin pentru comunitatea noastră şi promisiuni de aceeaşi bună colaborare şi pe viitor. Au fost motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PSD.

M-au convins seriozitatea, munca, rezultatele şi strategia de viitor. Gândim din timp cum să transformăm Butimanu şi mai bine, mai mult, mai frumos şi mai util.

Le mulţumesc colegilor din PNL Dâmboviţa pentru cei 10 ani şi le doresc toate cele bune. Le mulţumesc noilor colegi, din PSD, pentru că nu au dezavantajat comuna noastră nici în ultimii ani şi în special pentru planurile pe care le avem pentru viitorul localităţii Butimanu.

Un lucru este cert, pentru mine primează binele oamenilor, să avem toate străzile asfaltate, gaze, canalizare, toate condiţiile normale pentru anul în care ne aflăm. Mă bazez în continuare pe fiecare dintre dumneavoastră, rămân acelaşi om de cuvânt. Împreună reuşim!”, a transmis primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, după plecarea din PNL.

La scurt timp după „dezertarea” din PNL a reacționat și primarul comunei Lungulețu, George Duțu.

În urmă cu patru ani, când am decis să plec pe acest drum, am făcut-o împreună cu voi! Mi-ați arătat ce înseamnă prietenia, ce înseamnă loialitatea și cât de departe putem ajunge uniți! Vă sunt recunoscător fiecăruia în parte și vă asigur de aceeași prietenie și sprijin.

În acești patru ani am înțeles că munca într-o echipă este cea mai importantă. O muncă bazată pe seriozitate, profesionalism și sprijin .

Și pentru că tot vorbesc de ECHIPĂ, da, am plecat din Partidul Național Liberal! Unde? Este simplu! Acolo unde am găsit o ECHIPĂ! O ECHIPĂ bazată pe seriozitate, profesionalism și încredere. O echipă care nu anunță dezbinare, ci anunță unitate!

Îmi amintesc că în urmă cu scurt timp, de la tribuna PNL Dâmbovița, se anunța ruperea coaliției locale PNL –PSD, fără să fim întrebați, fără să fim luați în vreun fel în seamă. Răspunsul președintelui PSD, Corneliu Ștefan a fost atunci: “Eu și colegii mei din PSD avem o singură alianță în Dâmbovița, alianța cu Dâmbovițenii!” Acest răspuns a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur echipei PSD.

Mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru că mi-a acordat încrederea necesară, dar și pentru sprijinul oferit până acum locuitorilor comunei Lungulețu. Sunt sigur că împreună vom avea proiecte de succes!

Dragi prieteni, rămân același, alături de dumneavoastră, locuitorii comunei Lungulețu, și vă promit că vom continua să facem lucruri bune pentru Lungulețu!”.

După plecările celor doi primari la social democrați, președintele PNL Dâmbovița,  Virgil Guran, a răbufnit. Senatorul le cere primarilor liberali care “stau şi pe la PNL şi pe la PSD” să plece la PSD.

„Am afirmat acum câteva zile că îi invităm pe primarii PNL care stau şi pe la noi şi pe la PSD, în loc să îşi vadă de dezvoltarea comunităţii, să plece. Să meargă la PSD! Primul primar invitat este primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, care în patru ani, deşi am încercat să îl sprijin, a uitat să se ocupe de localitate, a uitat să se ocupe de proiecte. Acum vrea să se salveze, poate, cu PSD-ul. Că la PSD merge şi fără performanţă”, a transmis pe Facebook, Virgil Guran.

De asemenea, în ultimele zile din luna februarie, PNL Moreni a pierdut trei consilieri, care au trecut în tabăra PSD-ului, fiind vorba de Robert Harabagiu, Alexandru Constantin și Viorel Bolbotină.

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!