Destin tragic pentru un șofer de TIR din Dâmbovița! Acesta a murit strivit sub roțile autocamionului pe care îl conducea

Publicitate

Destin tragic pentru un șofer de TIR din localitatea Bucșani! Bărbatul în vârstă de 65 de ani și-a găsit sfârșitul, noaptea trecută, sub roțile autocamionul pe care îl conducea.

Tragedia a avut loc pe Drumul European 60, dintre Oradea spre Cluj, pe raza localității Bucea. Informațiile de la fața locului au atestat că bărbatul ar fi intrat sub TIR pentru a repara o defecțiune, iar în momentul când se afla sub mastodont, acesta a pornit și l-a prins sub roți.

“Au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, ca urmare a unui incident care a avut loc la coborâre de Piatră Craiului pe E60.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului.

Pompierii au calat roțile camionului și au ridicat roțile de pe persoana respectivă, însă aceasta prezenta traume incompatibile cu viața”, se precizează într-o informare ISU Cluj.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!