Despărțire cu năbădai! Conflict deschis între CSȘ Târgoviște și Mihaela Merlan. “A început cu amenințări. Pentru mine nu mai există”

Mihaela Merlan
Publicitate

Ionuț Parghel
Jucătoarea de fotbal Mihaela Merlan și CSȘ Târgoviște nu s-au despărțit în cele mai bune condiții. După trei ani petrecuți lângă Turnul Chindiei extrema dreaptă va pleca la Heniu Prundu Bârgăului cu un gust amar. Mai mult de atât, până acum, cele două cluburi încă nu s-au înțeles în totalitate în privința transferului jucătoarei prahovene.

Mihai Tătăranu, antrenor la CSȘ Târgoviște, a lăsat de înțeles că Merla și-a exprimat dorința de a părăsi Târgoviștea, dar cluburile încă nu au ajuns la un numitor comun în acest sens. “Este adevărat că jucătoarea nu mai vrea să continue cu noi, dar încă cluburile nu s-au înțeles în sensul acesta. Ea este foarte revoltată fiindcă nu va fi premiată la fel care restul fetelor. Pentru ea nu va mai exista premiere deoarece ea se spune că este deja la Prundul Bârgăului. Nu pot să-i mai dau bani. Vom acorda bani fetelor care sunt la CSȘ și nu în alte părți. Dacă ea spune că nu mai este la Târgoviște ce treabă mai are cu CSȘ. Mai mult, a început și cu amenințări. Am vorbit cu președintele de la Prundu Bârgăului despre acest transfer. Dar, până în luna septembrie e destul timp să se efectueze acesta. Ne vom gândi ce variante vom alege. În mare parte nu suntem de acord cu ce oferă ei, dar sperăm totuși să ajungem la un acord. Pentru mine fata asta nu mai există. Ea fost ca fata mea, dar nu credeam vreodată că se va ajunge la așa ceva”, ne-a declarat Mihai Tătăranu.

“Nu cred că se tratează așa una dintre cele mai bune jucătoare

Pe de altă parte, Mihaela Merlas spune că nu regretă despărțirea de CSȘ Târgoviște, chiar dacă și-a dat sufletul pentru echipă. “Nu plec de aici cu regrete. Nu cred că se tratează așa una dintre cele mai bune jucătoare. Cred că și eu meritam să fiu premiată, la fel ca restul fetelor. Plec de la Târgoviște cu un gust amar”. Mihaela  Merlan a evoluat pentru CSȘ Târgoviște timp de trei sezoane, în acest an a cucerit cu formația dâmbovițeană Cupa României. De asemenea, ea a fost declarată MVP-ul ultimului act al Cupei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!