Descinderi în forță în comunele Mătăsaru și Mogoșani. Sute de polițiști, jandarmi și luptători SAS au acționat pentru restabilirea ordinii

Publicitate

Ionuț Parghel

Descinderi în forță, marți de dimineață, în două localități din județul Dâmbovița.

Acțiunea de amploarea la care au luat parte sute de polițiști, jandarmi și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a avut loc pe raza comunelor Mătăsaru și Mogoșani.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, în urma descinderilor 16 persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor, iar numeroase obiecte contondente au fost ridicate de oamenii legii.

“În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară o razie pe raza localităților Mătăsaru și Mogoșani. În cadrul actiunii sunt agrenati 66 de politisti, 80 de jandarmi si 4 grupe de luptatori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

De asemenea, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Totodată, au fost puse în executare 16 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru dispunerea unor măsuri legale.

Acţiunea a avut loc după ce pe 1 martie, mai multe familii de romi s-au bătut în stradă, pentru o fată. Astfel de conflicte nu sunt o raritate în zonă. În altercaţie, o ambulanţă ajunsă la faţa locului a fost avariată de bolovanii aruncaţi de romi”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!