Descinderi de amploare într-o localitate din Dâmbovița! Au fost aplicate amenzi drastice pentru activități ilegale de colectare a deșeurilor

Publicitate

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, au organizat o acțiune, astăzi, 26 mai 2021, în localitatea Contești, județul Dâmbovița, în vederea verificării modalității de respectare a normelor legale în ceea ce privește colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz și a legislației privind colectarea deșeurilor feroase sau neferoase.

Drept urmare, au fost efectuate verificări la 13 societăți comerciale, precum și la mai multe persoane fizice care desfășoară activități de colectare a deșeurilor reciclabile. Controalele s-au soldat cu 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 35.500 lei, unor persoane fizice, pentru lipsa actelor de reglementare privind activitatea de colectare a deșeurilor.

La acțiune au participat 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de 20 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Comisariatului General, al comisariatelor județene Dâmbovița și Argeș și al Comisariatului Municipiului București.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!