Descinderi în Dâmboviţa, cu luptători SAS şi criminalişti. Şase persoane au fost conduse la audieri. Prejudiciu de 1,2 milioane de euro

Foto arhivă
Publicitate

11 percheziții domiciliare și două controale economice la persoane fizice și juridice din Dâmbovița, Argeș și Giurgiu, bănuite de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile. Prejudiciul creat este estimat la 1,2 milioane de euro Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști, au pus în executare 5 mandate de aducere și au ridicat mai multe documente contabile.

Persoane fizice și juridice sunt bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul colectării deșeurilor feroase reciclabile, fapte comise în perioada 2013-2014. Cei în cauză ar fi prejudiciat bugetul cu 1,2 milioane de euro, prin omisiunea înregistrării tuturor veniturilor sau prin înregistrarea în contabilitatea societăților a unor achiziții fictive de mărfuri în vederea diminuării bazei impozabile.

La activități au participat și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Giurgiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!