Deschiderea anului universitar și la Târgoviște. Universitatea Valahia a decis să înceapă cursurile în format fizic

Publicitate

Astăzi, 1 octombrie, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, a avut loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022.

Deschiderea anului universitar înseamnă și finalizarea cu succes a procesului de admitere. Deși numărul absolvenților cu diplomă de bacalaureat a fost cu 8% mai mic față de anul trecut, Universitatea „Valahia” a reușit să atragă peste 1400 de candidați la studii universitare de licență, 527 candidați la studii universitare de masterat, 120 la conversie profesională, 38 la doctorat și 313 candidați la modulul psihopedagogic, nivelul I și II,  rezultate care confirmă calitățile de universitate deținătoare a calificativului „Grad de încredere ridicat”.

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a decis să pregătească activitatea didactică aferentă tuturor programelor de studii în sistem fizic, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară, mai ales că unitatea de învățământ superior dispune de spații de învățământ și cazare generoase, ce permit asigurarea protecției și a distanțării fizice în pandemie.

Totuși, măsurile implementate pot suferi modificări în funcție de dispozițiile impuse de autorități și de evoluția situației epidemiologice.

Eventualele schimbări privind desfășurarea activităților didactice vor fi anunțate pe site-ul universității, după caz, în timp util.

Printr-un comunicat de presă, s-a anunțat că Universitatea „Valahia” recomandă întregii comunități academice vaccinarea anticoronavirus, pentru a reduce la minimum riscul de îmbolnăvire și transmitere a virusului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!