Derby-ul care poate decide campioana Dâmboviței! Recolta Gura Șuții nu se teme de Cornești. “Jocul va fi pe viață și pe moarte. Suntem pregătiți să învingem”

Publicitate

Ionuț Parghel
Duel de tot sau nimic în eșalonul de elită al județului! Mâine de la ora 11.00, pe terenul din Gura Șuții va avea loc derby-ul dintre Recolta, echipa din localitate, și Gloria Cornești. Meciul se anunță a fi de “foc” atâta timp cât se înfruntă primele două clasate din eșalonul de elită al județului. Înaintea derby-ului din etapa 27-a, Gloria este lider, cu 71 de puncte, iar Recolta se poziționează pe locul secund, cu 70 de puncte. Fără doar și poate, cine va ieși câștigătoare în acest joc, în cea mai mare parte și-a asigurat trofeul competiției. În schimb, dacă disputa nu va avea învingător, atunci bătălia pentru supremație se va mai prelungi câteva etape, iar în calcule pentru titlul județean ar putea intra și Unirea Răcari, ocupanta locului 3, dar cu șanse reduse.

Chiar dacă meciul se anunță a fi unul foarte greu, oficialii Recoltei sunt încrezători că echipa lor poate deveni câștigătoare la finalul partidei. Mai mult de atât, aceștia lasă de înțeles că Gura Șuții este pregătită din toate punctele de vedere pentru un astfel de derby. “Jocul va fi pe viață și pe moarte. În mare parte cine învinge devine câștigătoare a campionatului într-o proporție covârșitoare. Noi vom juca doar la victorie. Alt rezultat nu ne avantajează. Vrem cele trei puncte pentru a putea trece pe primul loc. Gloria este o echipă bună, dar poate fi învinsă. Suntem pregătiți să învingem. Ne dorim să ieșim campioni. Ne dorim să reprezentăm județul în barajul pentru Liga a 3-a și de ce nu să promovăm în eșalonul al treilea. Noi dispunem de CIS în comparație cu alte echipe. Nu avem teamă de Cornești. Vom juca ce știm noi mai bine. Sper să existe un arbitraj corect, iar cea mai bună să câștige. Nu m-a interesat de unde sunt arbitrii și cine va arbitra. Îmi doresc ca ei să fie echidistanți. Am văzut că cei de la Cornești se tot lamentează cu privire la arbitrii, dar la ei e ceva de genul hoții strigă hoții. Bine, eu îl cunosc bine pe Nelu Radu. Nu mă interesează cei spun ei, îmi doresc doar să câștigăm acest joc. Am încredere că vom câștiga acest meci”, ne-a transmis Contantin “Titel” Dinu, antrenorul-primar al Recoltei Gura Șuții.

Pentru acest joc Gura Șuții nu poate conta pe serviciile atacantului Ionuț Radu, care se află la Palma de Mallorca (Spania), cu echipa IPA Dâmbovița, pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial IPA 2019. Radu este o pierdere mare pentru Recolta în acest joc, fiind principalul golgheter al echipei, cu 23 de goluri marcate.

În tur, disputa dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!