Derby cu multe goluri! Gura Șuții și Cornești s-au anulat reciproc

Publicitate

Ionuț Parghel
Suspansul în ceea ce privește noua campioană a Dâmboviței se prelungește. Derby-ul orgoliilor dintre Recolta Gura Șuții și Gloria Cornești, încheiat la egalitate, 2-2, nu adus nici o noutate în ierarhia Ligii a 4-a dâmbovițene.

Cum fiecare echipă a obținut câte un punct, distanța dintre cele două formații a rămas la fel, fiind despărțite în clasament de doar un punct. Cu șapte etape înainte de final, Gloria este lider, cu 72 de puncte, iar Recolta se află pe 2, cu 71 de puncte. Duelul dintre cele două formații a fost unul care a plăcut ochiului, fiind disputat de la un capăt la altul. Recolta a ratat victoria în ultimul sfert de oră al întâlnirii, după ce corneștenii au revenit pe tabelă de la 0-2. Gura Șuții a deschis scorul prin Dragne (30), iar apoi l-a majorat prin Stănescu (72), dintr-un penalty. Salvatorul Corneștiului s-a numit veteranul Marian Matei, care într-un decurs de numai cinci minute a restabilit echilibrul, marcând prima dată la colțul scurt (75), după care patru minute mai târziu l-a bătut pe Efitimie dintr-un penalty. Așadar, după încheierea derby-ului mult așteptat, Gloria păstrează prima șansă la titlu, iar Recolta așteaptă ca pe final de campionat rivala sa să făcă doar un singur pas greșit.

 

Recolta Gura Șuții – Gloria Cornești   2-2 (1-0)

Marcatori: Dragne (30), Stănescu (72-pe)/ M. Matei (75, 79-pen).

Gura Șuții: Eftimie – Motolici, Dragne, Arabolu, Căldăraru – Scripcariu, C. Ion, Iordache, Enache – Moțoi, Stănescu. Antrenor: Victor Nicolae.

Cornești: Grigore – Dragnea, Movilă, Gae, Șirneanu (46 Enică) – Enescu, Calofir (46 Oprișanu), Cravcescu (70 Ghiță), Mândru – Neguț, M. Matei (90 Costache). Antrenor: Nelu Radu.

Liga a 4-a – Rezultate – Etapa a 27-a

Fieni – Dragomirești               5-1

Ulmi – Răcari                          0-2

IL Caragiale – Colibași            2-1

Voinești – Ungureni               5-2

Gura Șuții – Cornești            2-2

Brezoaele – Perșinari            6-2

Mătăsaru – Ziduri                  3-3

Petrolul Tgv – Bucșani         0-3

Coada Izvorului – Vișina      0-3.

Sursă foto: sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!