Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Târgoviște

Publicitate

Deputatul USR Daniel Blaga va fi candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Târgoviște. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în 2002, cu specializarea Informatică. A lucrat apoi, timp de aproape 20 de ani, ca programator.

Daniel Blaga este în prezent deputat USR de Dâmbovița, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură. Timp de 4 ani a luptat pentru Târgoviște și județul Dâmbovița din Parlament. În 2022, Daniel Blaga a ajutat la salvarea COS Târgoviște, combinatul fiind preluat de un investitor privat. În acest fel, sute de locuri de muncă au fost salvate pentru oamenii din oraș.

„Sunt născut și crescut în Târgoviște. Vreau să rămân aici. Îmi doresc pentru târgovişteni un oraş sigur, dinamic și puternic, cu drumuri bune, investiții în educație și tineret, cu investiții private substanțiale, dar și investitori de anvergură, care să ajute economia locală. Știu că se poate, trebuie doar puțină muncă și determinare, ca astfel de lucruri să se întâmple”, a spus Daniel Blaga la lansarea candidaturii.

Ca primar, Daniel Blaga își propune să atragă mai mulți bani europeni pentru dezvoltarea orașului și să facă investiții în turismul din Târgoviște. Candidatul Alianței Dreapta Unită va sprijini companiile locale, care asigură locuri de muncă și ajută la creșterea economiei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!