Deputatul Daniel Blaga: “Guvernul dă cu (mă)Ciuca-n energie”

9

În contextul crizei energetice și a lipsei de soluții din partea guvernării PNL-PSD, deputatul USR Daniel Blaga a criticat în termeni duri decizia Guvernului de a înființa un comitet interministerial, ca are ca scop de a depista cauzele care au dus la scumpirea excesivă a curentului electric.  Parlamentarul atrage atenția că facturile s-au scumpit enorm de mult în ultima perioadă, iar românii nu au cu ce să le plătească.

“Guvernul dă cu (mă)Ciuca-n energie

Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs! Guvernul condus de Nicolae Ciucă s-a gândit, în al 12-lea ceas, să înființeze un comitet interministerial în domeniul energiei. Cu ce scop? Să ne lumineze din ce cauză s-a ajuns la scumpirea energiei și ce soluții ar putea apărea pentru ca fenomenul să nu scape și mai mult de sub control. Asta în condițiile în care cei mai mulți dintre români au primit deja facturi uriașe pe care n-au cu ce să le plătească.

Nu înțelegem însă cu ce se ocupă ministrul Energiei și specialiștii din jurul dumnealui, bănuim că îi are, sau ar trebui să îi aibă. De ce nu s-a intervenit până acum să nu se ajungă aici și de ce totul pare, vorba românului, în dorul Lelii…”, a transmis Daniel Blaga.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!