Deputatul Daniel Blaga, extrem de acid după ce Adrian Năstase, fost ministru al României, a fost premiat la Gala de Excelență. ”Este omul care le-a vândut rușilor „COS Târgoviște”

Publicitate

Joi, 2 iunie, în cadrul Zilelor Județului Dâmbovița, a avut loc și Gala de Excelență, în cadrul căreia au fost premiați mai mulți oameni de seamă. Printre cei premiați s-a aflat și Adrian Năstase, fost premier al României. Premierea acestuia nu a fost văzut cu ochi buni de către deputatul USR Daniel Blaga, care a fost prezent la gală. Acesta a criticat organizatorii pentru o asemenea premiere. Deputatul a transmis că ar fi vrut să vadă la o astfel de gală să fie premiați adevărații profesioniști!

„Am fost invitat la Gala de excelență a județului Dâmbovița.  Mi-ar fi plăcut să văd că sunt celebrați doar profesioniștii adevărați.  Din păcate, politicul și-a pus și de această dată amprenta. Nu într-un mod fericit.

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a fost unul dintre cei premiați. Și nu văd prea multe motive pentru care județul nostru ar avea de ce să îi ridice domniei sale ode și laude mărețe.  Nu uităm că domnul Adrian Năstase este dublu-condamnat penal.  Tot domnia sa ne-a mărturisit că este valorosul nepot al „mătușei Tamara”.

Politicianul vestit Adrian Năstase „învârtea” termopanele și ne trimitea să-i numărăm ouăle.  Primul ministru Adrian Năstase este și omul care le-a vândut rușilor COS Târgoviște, iar consecințele le știm cu toții.

Aveam motive să îl premiem la gala de excelență? Eu zic că nu. În calitate de dâmbovițean, mă simt profund jignit.  Voi?”, a transmis Daniel Blaga, pe Facebook.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!