Debut pentru dâmbovițeanul Valentin Mihăilă la Atalanta. Mijlocașul nu a impresionat în meciul cu Cagliari

Valentin Mihaila (Atalanta BC) in action italian soccer Serie A match Atalanta BC vs Cagliari Calcio, Gewiss Stadium, Bergamo, Italy - 06 Feb 2022,Image: 659910303, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Publicitate

Fotbalistul dâmbovițean Valentin Mihăilă a debutat la noua sa echipă din Serie A! Duminică, jucătorul de 22 de ani a bifat primele minute în echipamentul celor de la Atalanta. În disputa cu Cagliari, pierdută de gruparea din Bergamo cu 1-2, Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 72, de către antrenorul Gian Piero Gasperini. Mijlocașul a intrat în locul a intrat pe teren în locul columbianului Duvan Zapata, dar nu a impresionat.

În urma prestației cu Cagliari, dâmbovițeanul a primit nota 5,5, din partea jurnaliștilor italieni. “A alergat pe teren, fără să găsească vreodată poziția potrivită”, au notat ziariștii de la “Corriere dello Sport”.

Valentin Mihăilă a fost împrumutat de Atalanta, de la Parma, până a finalul sezonului, iar formația din Bergamo îl poate transfera definitiv în vară. Pentru asta, echipa din Bergamo ar trebui să plătească 10.000.000 de euro.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a dâmbovițeanului este de 6.000.000 de euro.

Atalanta ocupă locul 5 în Serie A, cu 43 de puncte acumulate.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!