Debut în naționala României pentru un apărător de la Chindia Târgoviște

Publicitate

Bucurie și tristețe pentru unul dintre apărătorii Chindiei Târgoviște! Tiberiu Căpușă a debutat în această seară în echipa națională a României, în amicalul cu Anglia, pierdut de „tricolori” cu 0-1. În meciul cu britanicii, jucătorul de 23 de ani a fost trimis în teren de selecționerul Mirel Rădoi în minutul 66, în locul lui Deian Sorescu.

Un minut mai târziu, Căpușă a  făcut un fault în propriul careu, iar Anglia a obținut un penalty, la capătul căruia a înscris golul victorios, prin căpitanul Rashford. La prima acțiune după ce a intrat pe teren, Căpușă a încercat să-l blocheze pe Grealish, care a căutat contactul, l-a obținut, ceea ce a fost suficient ca arbitrul să arate punctul cu var.

Tibi Căpușă a avut parte de un an foarte bun la Chindia. În ultimul sezon al Ligii 1, apărătorul a bifat 36 de apariții în tricoul târgoviștenilor.

De asemenea, în amicalul cu Anglia, dâmbovițeanul Andrei Ivan a fost folosit pe toată durata întâlnirii. După jocul cu britanicii, morenarul a ajuns la 9 prezențe la prima reprezentativă a țării. În urmă cu patru zile, în amicalul cu Georgia, Ivan a reușit primul gol în echipamentul “tricolor”.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!