Debut cu dreptul! Sportivii de la CS Târgoviște, de patru ori pe podium la Campionatul Național pentru seniori, U23 și U20 – Etapa a II-a

Publicitate

Sportivii de la CS Târgoviște au încheiat cu fruntea sus Etapa a II-a Campionatului Național de Atletism pentru seniori, U23 și U20, găzduită de Sala “Ioan Soter” din București, în perioada 22-23 ianuarie. A fost primul concurs din acest an la care au luat parte atletele și atleții clubului dâmbovițean.

În urma unor evoluții pe măsură, sportivii de la CS Târgoviște au obținut următoarele rezultate:

Junioare 3

Ana Maria Balache (antrenor Desdemona Banu Ionescu)

200 m – locul 3 (27.68)

400 m – locul 4 (63.00)

Andreea Dinu (antrenor Desdemona Banu Ionescu)

400 m – locul 3 (62.69)

200 m – locul 6 (28.04).

Masters

Cristian Ioniță (antrenor Nicolae Guțoiu)

400 m – locul 2 (57.19)

200 m – locul 3 (26.17).

Primele apariții din acest an ale sportivilor pe pistă i-a mulțumit din plin pe antrenorii secției de atletism din cadrul clubului.

„Suntem mulțumiți de rezultatele sportivilor noștri. Ținând seama că s-au obținut numai puțin de patru clasări pe podium, putem spune că am început cu dreptul anul. Aceste concursuri reprezintă doar teste de verificare, în vederea finalelor de Campionat Național ce vor urma în primăvară. Avem mare încredere în acești copii că vor atinge cele mai bune rezultate în scurt timp”,a declarat Desdemona Banu Ionescu, pentru site-ul Clubului Sportiv Târgoviște.

Pentru atleții clubului dâmbovițean, în perioada imediat următoare va urma un cantonament centralizat la Voina, iar în partea a doua a lunii februarie va urma participarea la Campionatul Municipal de juniori 1și 3 și copii 3 și 4, organizat de municipiul București.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!