Debut cu dreptul pentru Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. „O victorie de moral, care arată că echipa are potenţial”

Sursă foto: Facebook AFC Chindia Târgoviște
Publicitate

Debutul lui Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște a fost unul mai mult decât bun. La primul joc cu antrenorul de 47 de ani la timonă, formația dâmbovițeană a reușit calificarea în grupele Cupei României, după un succes înregistrat cu Steaua București, în Play-off-ul competiției. Mai mult de atât, victoria cu bucureștenii a fost prima în acest sezon pentru târgovișteni.

în disputa cu Steaua, Chindia s-a impus cu scorul de 2-1, grație reușitelor semnate de Daniel Popa și Cristi Cherchez. Potrivit antrenorului Toni Petrea, succesul cu bucureștenii a fost unul de moral pentru Chindia.

„O partidă de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal, le-am spus băieţilor că vom întâlni o echipă care va juca pentru că nu are nimic de pierdut.

E o victorie de moral, care arată că echipa are potenţial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă.

Am jucat bine şi în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut şi câteva situaţii, dar am pierdut mingea în unele momente şi le-am permis adversarilor să vină peste noi şi aşa am primit golul.Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final”, a transmis Toni Petrea, după victoria cu Steaua.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!