De trei ani, modernizări în etape în cartierul Priseaca din Târgoviște. Promisiunea primarului: ”Niciun cartier nu va mai fi ocolit de investiții”

Cartierele de la periferia Târgoviștei, în atenția primarului Cristian Stan!

”Pentru prima dată în istoria mandatelor de conducere de la nivelul Primăriei, actuala echipă administrativă și-a asumat intervenția puternică în reabilitarea și modernizarea cartierelor situate la periferia orașului. Vorbim de cartiere care, ani și ani de zile, au fost ignorate la investiții și care, astăzi, traversează o perioadă de transformare absolută”, a reamintit edilul după vizita efectuată ieri în cartierul Priseaca.

În urmă cu trei ani, aici a debutat, și continuă în etape, un proiect de modernizare și transformare a cartierului.

Primul proiect de reabilitare a infrastructurii din cartierul Priseaca s-a finalizat în octombrie 2017, iar în cadrul acestei prime intervenții, care a vizat aproape 3 km de drumuri, au fost abordate străzile Soarelui, Prisecii, Dâmboviței și Câmpului. ”Investiția reprezintă rezultatul unui parteneriat încheiat între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, iar termenul de finalizare a fost devansat cu aproximativ 6 luni”.

Apoi, la finalul anului 2018, au debutat lucrările de asfaltare din cadrul celui de-al doilea proiect major de reabilitare a infrastructurii cartierului Priseaca, proiect care vizează modernizarea a peste 4 km de drumuri. Obiectivul îl reprezintă străzile: Dâmboviței, Soarelui, Prisecii (diferențele de asfaltat), Oilor, Teilor, Înfrățirii și Stupilor.

Acestor proiecte, li se adaugă un proiect complementar de extindere a rețelelor de canalizare și alimentare cu apă (pe străzile Crângului, Prisecii, Plantelor, Pădurii și Teilor – proiect în derulare), precum și o investiție de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale (pe străzile Dâmboviței, Crângului și Pădurii – proiect finalizat ).

 ”7 km de drumuri asfaltate reprezintă rezultatul celor mai ample lucrări de reabilitare a infrastructurii realizate vreodată în Priseaca și îndeplinirea unui angajament: niciun cartier nu va mai fi ocolit de investiții”, a transmis în cadrul vizitei primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!