De neoprit în ringul brăilean! Doi pugiliști de la CS Târgoviște au devenit campioni ai României, iar altul a câștigat bronzul, la cadeți

Publicitate

Sportivii de la CS Târgoviște s-au comportat la înălțime la ediția din acest an a Campionatului Național de box pentru cadeți. Doi dintre pugiliștii clubului dâmbovițean au devenit campioni ai României, după ce au avut parte de evoluții de excepție în ringul brăilean.

Primul boxer de la CS Târgoviște care a devenit campion național a fost Daniel Sorin Mironescu. Acesta a cucerit medalia la categoria 63 de kilograme. Titlul cucerit la sfârșitul săptămânii trecute este primul din cariera sa sportivă.

Cel de-al doilea pugilist al clubului târgoviștean care a ajuns campion al României la Naționalele de cadeți a fost Alexandru Daniel Marcu. Tânărul sportiv a obținut medalia de aur la categoria 70 de kilograme. La fel ca și Daniel Mironescu, acesta se află la primul titlu de campion din carieră.

Cei doi pugiliști antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan reprezintă două mari speranțe ale boxului târgoviștean și dâmbovițean.

“A fost un campionat greu, cu meciuri tari. Copiii noștri au boxat exemplar de la primul și până la ultimul meci. Au boxat aproape zilnic pe durata concursului. Au câștigat titlul național după ce au boxat trei –patru meciuri. Cucerirea celor două titluri de campion național reprezintă o mare performanță pentru noi. Prin aceste rezultate arătăm că Târgoviștea există pe harta boxului românesc. Ne bucură foarte mult astfel de rezultate. O fost o săptămână la înălțime pentru boxerii clubului nostru”, ne-a declarat Gheorghe Stan, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv.

Un alt boxer al clubului târgoviștean care a fost prezent la Campionatul Național de cadeți și care a urcat pe podium a fost Mario Mihăiță Anca. Acesta a obținut medalia de bronz la categoria 80 de kilograme, după ce a ajuns până în semifinalele competiției.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!