De neoprit la Câmpulung Muscel! Două tenismene de la CS Târgoviște, pe primul loc la Trofeul Silvester

Publicitate

Două tenismene de la CS Târgoviște au fost de neoprit la ediția din acest a Trofeului Silvester, găzduit de orașul Câmpulung Muscel. Maia Oprea și Teodora Bucura, antrenate de Florin Râpeanu, au devenit învingătoare la capătul concursurilor în care au fost angrenate. Prima sportivă a cucerit trofeul pus în joc la categoria U16, iar cea de-a doua sportivă la U10.

Maia Oprea a terminat pe prinul loc turneul U16, după ce a învins-o în finală pe Karina Bratu (CS Ceramus), cu scorul de 6-0, 6-0. În semifinale a eliminat-o pe Diana Voicu (AS CS Libra Phoenix), iar în sferturi a întrecut-o pe principala favorită Raisa Pătru (LPS-CSȘ Pitești), cu 2-6, 6-4, 10-2. În schimb, în primul tur a învins-o pe Ema Maria Arsene (TC Enache), cu 6-0, 6-1.

Teodora Bucura s-a impus la U10, după ce a avut parte de trei victorii pe tabloul șah al concursului. Rând pe rând, la Trofeul Silvester, sportiva de la CS Târgoviște le-a depășit pe Diana Gagiu (ACS Cosmin Top Tenis) – 4-0, 4-0, Anastasia Moroe (Sportiv Avantaj Primire) – 4-0,  4-0 și Gabriela Lilea (ACS Cosmin Top Tenis) – 4-2, 4-0.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!