De la campioană României lângă Turnul Chindiei! Atacantul Sergiu Buș a fost împrumutat de Chindia Târgoviște de la CFR Cluj

Publicitate

Achiziție importantă făcută de Chindia Târgoviște în Ziua Micii Uniri! Începând de astăzi sub comanda tehnicianului Toni Petrea se va regăsi și atacantul Sergiu Buș, care a evoluat pentru campioana României CFR Cluj. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piață de 200.000 de euro, potrivit Transfemarkt.com. 

Jucătorul a ajuns sub formă de împrumut la Târgoviște. Campioana și-a împrumutat atacantul la Chindia până la finalul sezonului.

„Bun venit, Sergiu Buș! AFC Chindia Târgoviște anunță transferul atacantului Sergiu Buș (30 ani), jucător care vine la echipa noastră – sub formă de împrumut până la finalul sezonului – de la campioana României, CFR Cluj. Mult succes la Chindia Târgoviște”, și-a prezentat Chindia Târgoviște noua achiziție pe pagina de Facebook a clubului.

În stagiunea actuală, în toate competițiile, Sergiu Buș a bifat 9 prezențe pe teren, la capătul cărora nu a marcat niciun gol.

Pe lângă CFR Cluj, de-alungul carierei, atacantul a mai îmbrăcat tricoul unor echipe precum: Seongnam FC (Correa de Sud), FCSB, Gaz Metan Mediaș, Astra Giurgiu, Levski Sofia, Sheffield Wesnesday, Salernitana, CSKA Sofia, FCM Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia.

În această iarnă, Chindia i-a mai transferat pe Jeremy Corinus (Farul Constanța), Ovidiu Perianu (FCSB) și Marco Dulca (FCSB).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!