De la bătăi s-a trecut la neprezentări în fotbalul mic dâmbovițean! „Şi-au bătut joc de noi. E posibil să nu mai jucăm în acest campionat”

Publicitate

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul al neprezentărilor în fotbalul mic dâmbovițean. După ce sâmbătă, la Liga a 4-a, CSM Fieni nu s-a deplasat la Mătăsaru, același lucru a făcut ieri și Gaz Metan Finta, cu privire la deplasarea de la Răcari, ce a contat pentru etapa a 15-a, din Onoare Sud.

Oficialii formației din Finta au luat această decizie în semn de protest după ce Comisia de Competiții și Disciplină i-a dat meci pierdut la “masa verde” (3-0) în speța cu ACS Tărtășești. Mai mult de atât, după pierderea acestui meci la CCD, finanțatorul Mihai Constantin “Stego” se gândește foarte serios să retragă echipa din campionat. “Nu m-am prezentat la Răcari pentru că nu mi-a convenit decizia luată de CCD în privința meciului nostru cu Tărtășești. Neprezentarea noastră a reprezentat un protest în acest sens. Eu am anunțat de joi, săptămâna trecută, că nu vom merge la Răcari. În acestă săptămână urmează să iau o decizie și în privința retragerii din competiție. E posbil să nu mai jucăm în acest campionat tot din cauza acelei decizii luate incorect. Cei de la CCD și-au bătut joc de noi. Cum ei au luat această decizie în privința noastră, nici eu nu mai pot sa-mi bat joc de banii mei. Îmi pare nespus de rău pentru băieții de la Răcari pentru că nu am jucat astăzi (nr. duminică)”, ne-a declarat Constantin Mihai.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!