De ce nu s-a redeschis încă Cinematograful Independența? Explicațiile primarului Târgoviștei

Publicitate

Reinagurat de Zilele Cetății, în luna septembrie, Cinematograful Independența din Târgoviște încă nu este redeschis oficial pentru public, dar asta nu din cauza pandemiei de COVID-19 și a regulilor impuse pentru limitarea răspândirii transmiterii virusului.

După lucrări complexe de modernizare, cinematograful poate fi acum folosit oficial doar de către autoritățile municipale, însă acest lucru se poate face după o retransmitere oficială a acestuia de la Ministerul Dezvoltării către municipalitate.

”Pentru a răspunde numeroaselor întrebări pe acest subiect, subliniez faptul că, de mai bine de o  lună, în pofida cererilor noastre REPETATE, Ministerul Dezvoltării Regionale tergiversează retransmiterea Cinematografului Independența către proprietarul de drept, municipiul Târgoviște,  după amplul proces de reabilitare derulat prin Compania Națională de Investiții, deși recepția obiectivului de investiții a fost făcută cu mult timp înainte.

Sper ca lucrurile să revină la normal cât mai rapid și să ne putem bucura din nou de un adevărat simbol al acestui oraș”, a transmis astăzi primarul municipiului, Cristian Stan.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!